Fra betennelse til fullstendig lindring

Jeg hadde gått med en betennelse i høyre arm over lengre tid, men allerede etter 2 dager på Behandlings matten var betennelsen borte… mine tanker var da: det kunne no ha gått over likevel da!! Veldig skeptisk!! Jeg fortsatte å bruke baseprogrammet 8 minutter morgen og kveld.

Jeg levde uten å oppleve kroniske plager eller sykdommer og erklærte meg selv som frisk. Likevel begynte jeg å innse at jeg slet med små hverdagsplager. Etter å ha født fem barn, opplevde jeg at blærefunksjonen ikke var helt som den skulle være. Men i dag kan jeg glede meg over å kunne jogge, spille fotball og hoppe på trampoline – akkurat som før!

En annen positiv endring jeg har opplevd, er at tannpine ikke lenger er en plage. Jeg har erstattet smertestillende tabletter med behandlingsmetoden fra helseboost.com, og resultatene har vært imponerende. Det er virkelig fantastisk!

En nylig oppdagelse er forbedringen i balansen min. Jeg kan nå ta på meg trusa uten å holde meg fast i badekarkanten, og dette er en indikator på betydelig bedre balanse. Det er små, men betydningsfulle endringer som har gjort hverdagen min enklere og mer behagelig.

I tillegg til fysisk velvære har jeg merket en økning i energinivået og en forbedring i søvnkvaliteten. Dette har gitt meg et løft i livskvaliteten som jeg setter stor pris på.

Jeg har bestemt meg for å fortsette å bruke behandlingsutstyret fra helseboost.com fremover for å forebygge og opprettholde et sterkt immunforsvar. Livet føles virkelig herlig, og jeg ser frem til å opprettholde denne positive trenden!

0
Feed

Leave a comment