Bemer står for Bio-Elektro-Magnetisk Energi Regulering. Det er en avansert teknologi som benytter elektromagnetiske pulser for å forbedre mikrosirkulasjonen i kroppen. Ved å støtte transporten av oksygen, næringsstoffer og eliminering av avfallsstoffer på cellenivå, har Bemer vist seg å bidra til generell helse og velvære. Det tilbys ofte gjennom spesialiserte enheter for hjemmebruk, og brukes som et verktøy for å styrke kroppens naturlige helingsprosesser.

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer), og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikk propper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.
En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikk strømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.
BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.

 

Bemer er et sertifisert medisinsk utstyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din. 

Registrer deg i dag for å lære mer om hvordan Bemer kan hjelpe deg på veien mot en bedre helse. Ta kontakt med oss for å bestille en konsultasjon eller mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå dine helsemål

Ved å forbedre den reduserte blodsirkulasjonen kan BEMER hjelpe kroppen med å utføre oppgavene sine optimalt. Med kun 2 x 8 minutter daglig bruk kan BEMER bidra til individuell helse