Migrene.

Daniel har slitt med migrene i mange år og han forteller om hvordan sykdommen har begrenset ham i hverdagen, men takket være Helseboost.com har livskvaliteten blitt mye bedre. «Jeg har dager med hodepine, men etter behandling i 8 minutter morgen og 8 min kveld, er jeg nærmest symptomfri fra migrene. Tusen takk Helseboost for veiledning om behandlingen.

Les også historien til Malin, Marte og Nils om hvordan Bemer påvirket ders livskvalitet og hverdagen med hodepine.

 

Hjelp for plagsom hodepine og urolig mage

Malin 40 år, prøvde seg på en rekke forskjellige yrker før hun fant sin rette plass innen hudterapi. I omtrent 10 år har hun drevet en skjønnhetsklinikk med fokus på helse og velvære. Interessen for helse har alltid vært der så lenge Malin kan huske. "Det er helt fantastisk når man kan få andre til å føle seg bedre gjennom sitt arbeid. I jobben min lærer jeg stadig nye ting," sier Malin om sitt inspirerende arbeid.

 

Hodepine og mageproblemer fra tidlig alder

Selv om Malins arbeid hjelper andre til å føle seg bedre, har hun ikke alltid hatt det så bra selv, da hun har lidd av hodepine og mageproblemer siden tenårene.

 

Fra 2006 og fremover forverret problemene seg med spenninger i kjevene og ofte uutholdelig hodepine. Hun forteller at hun har prøvd alle mulige medisiner som hun har fått foreskrevet av forskjellige leger, og da de ikke hjalp, søkte hun videre til ulike behandlingsmetoder og terapier som akupunktur, osteopati, kraniosakral terapi, soneterapi med flere.

 

Malin møtte også en nevrolog som ga henne botoxinjeksjoner for å dempe migrenetoppene. Den mest intense smerten ga seg, og Malin slapp å stadig bli sengeliggende. I stedet kom en langvarig verk som i visse perioder kunne plage henne i opp til to uker før den avga seg. Dette ville naturligvis være vanskelig for hvem som helst, men ekstra belastende for en selvstendig næringsdrivende. Selv om hverdagen på en måte var håndterbar, var livet ikke så enkelt og gledefylt som det kunne ha vært.

 

BEMER-terapi hjelper

Da Malin først ble introdusert for BEMER-terapi i november 2022, var det med stor skepsis. Etter å ha prøvd så mange ulike terapiformer tidligere, var det forståelig å tvile. Ingenting hadde jo fungert tidligere, så hvorfor skulle dette virke? Imidlertid, noen måneder senere, bestemte hun seg for å kjøpe et BEMER-sett. Det ville jo vært synd å ikke benytte seg av denne muligheten som var sagt å kunne stimulere sirkulasjonen. Det var en helt ny tilnærming til helse.

Noen resultater kom imponerende raskt. De langvarige magesmertene, som helsevesenet ikke hadde funnet noen forklaring på, ble mye mildere og kom stadig sjeldnere, og i dag er de nesten helt borte. Ledverk forekommer fortsatt, men i mye mildere form. Hodepinen melder seg innimellom, men Malin føler ikke kroppen som så skjør lenger og har kunnet trappet ned stadig mer på medisinene hun tok daglig.

Malin bruker BEMERs basisprogram 2 x 8 minutter per dag (morgen og kveld), samt søvnprogrammet for bedre restitusjon og fjerning av avfallsstoffer fra kroppen.

"Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke fikk høre om BEMER tidligere og fikk
vite om effektene den har på blodsirkulasjonen og lindring av verk og smerte," reflekterer Malin og fortsetter: "Det beste av alt er at BEMER ikke har noen bivirkninger!"

 

 

 

 

Dårlig livskvalitet med Migrene

Jeg har plages av migrene siden jeg var veldig ung og husker at jeg hadde hodepine ofte når jeg gledet meg til noe. Du kan praktisk talt garantere at enhver begivenhet eller spesiell anledning som jeg ser frem til, til og med en tur for å hente familie eller familie på besøk, vil føre til en viss grad av migrene.

 

Andre triggere var dårlig struktur på måltider, ustabilt søvnmønster og mye stress. Fastlegen min foreskrev meg blodtrykksmedisin for noen år siden, noe som har hjulpet noe. Jeg må fortsatt legge meg og prøve å sove i et stille rom fordi selv den minste lyd eller litt lys er så vondt.

 

Å leve med migrene kan være så ødeleggende for min livskvalitet og likevel tror mange av mine venner at det ikke påvirker meg. Samboeren min er vant til det og er forståelsesfull, og var vant til å komme hjem for å finne meg i sengen.

 

 Jeg jobber innen helse og har heldigvis funnet måter å takle migrene på. Den dagen jeg fikk kontakt med Helseboost.com ble livet snudd på hodet. Helseboost.com bruker et avansert medisinsk-tekniske apparat som hjelper min helse ved å øke sirkulasjonen på cellenivå. Det betyr at kroppen får mer oksygen, som er gunstig for meg. Jeg merket raskt virking etter jeg begynte å bruke apparatet helseboost.com markedsfører. Fra å ha symptomer på migrene hver uke til å ha det en gang i måneden. Nå må jeg selv gjøre en innsats fremover med bedre valg innen kosthold, trening og mental styrke. Når jeg har fått dette inn i en rutine kan jeg forbygge symptomer på migrenen.

 

 

 

 

Fikk bedere sirkulasjon, migrene ble borte. 

Martes kamp med migrene er et eksempel på hvor ødeleggende og livsbegrensende denne tilstanden kan være, spesielt når den er forbundet med hormonelle endringer som menstruasjonssyklusen. At hennes migrene kunne vare i tre uker hver måned, etterlater bare en uke med lettelse, noe som illustrerer hvor krevende denne tilstanden kan være.

 

Martes tilfelle er også bemerkelsesverdig fordi hun lider av systemisk sklerose og fibromyalgi, som begge er kjent for å forårsake konstant smerte. Hun prøvde forskjellige behandlingsmetoder, inkludert forebyggende medisiner, botoxinjeksjoner og p-piller for å regulere hormonforstyrrelser.

 

Overgangen til BEMER fysikalsk vaskulær terapi i mars 2017 markerte en betydelig forandring i hennes liv. Resultatene var så oppmuntrende at hun, i samråd med sin nevrolog, begynte å trappe ned på medisinen allerede i mai og kunne til slutt stoppe medisinene helt. Dette er et betydelig skritt, gitt at hun hadde tatt epilepsimedisin forebyggende mot migrene i 13 år.

 

I tillegg til migrene, bemerket Marte at hennes sirkulasjonsrelaterte symptomer, som ofte påvirker pasienter med systemisk sklerose, hadde forbedret seg. Fingrene hennes ble ikke lenger så hvite hele tiden, et tegn på forbedret perifer blodsirkulasjon, og hun klarte seg bedre selv under kjøligere forhold, noe som vanligvis ville ha krevd et varmere klima for lindring.

 

Martes neurolog tror at den fysikalske BEMER-terapien effektiviserer blodsirkulasjonen, spesielt i nakken hennes som ofte var veldig stiv. Derfor har terapien også bidratt til å lindre hennes hodepine. "Livet er betydelig lettere når man har mindre smerte. Behandlingen har også påvirket søvnen. Jeg har hatt som vane å våkne flere ganger hver natt for å gå på toalettet. Nå pleier jeg å sove mellom 5 til 6 timer i strekk, noe som ikke har skjedd på mange år før jeg begynte med BEMER fysikalsk vaskulær terapi. Derfor orker jeg nå mye mer," forteller Marte.

 

Martes erfaring med BEMER-terapien understreker viktigheten av god blodsirkulasjon for generell helse og velvære. Forbedringer i blodsirkulasjonen, spesielt i områder som tidligere var preget av stivhet og smerte, kan ha en betydelig positiv effekt på både smertelindring og søvnkvalitet. Hennes opplevelse av å kunne sove lengre perioder sammenhengende er et viktig skritt mot bedre helsetilstand og økt energinivå.

 

Dette understreker hvordan en behandlingsmetode som BEMER kan tilby en ikke-invasiv løsning for å forbedre livskvaliteten til personer som lider av kroniske smertetilstander og søvnforstyrrelser. Martes historie viser at selv små forbedringer i hverdagslige aspekter, som søvnkvalitet, kan ha en stor innvirkning på hvordan man føler seg og fungerer i det daglige liv.

 

 

Betydelig forbedring med Bemer 

Nils 54 år gammel, opplevde en betydelig forbedring i sitt liv etter at han ble kjent med BEMER fysikalsk vaskulær terapi i januar 2020. Hans langvarige problemer med migrene og nakkesmerter, som han hadde lidd av i tjue år, forsvant. Han har nå fått smilet tilbake og opplever at hverdagen går smidigere.

 

30 år med muskelsmerter

Nils helse begynte å forverre seg tidlig på 90-tallet. Det var da han fikk diagnosen kronisk muskelsykdom som forårsaket smerte, spesielt i nakkeområdet, men også i andre deler av kroppen. Musklene hans ble stive, og han hadde lett for å få kramper. Oftest kunne han bare sove på ryggen, da det gjorde for vondt i nakken å ligge på siden. I løpet av årene har han prøvd massasjeterapi, TENS-terapi og smertestillende medikamenter. Over en periode på 30 år har det blitt brukt en god del medisiner, som igjen har ført til problemer med magen.

 

Gjennom årene har han søkt ulike former for behandling og lindring, men det var ikke før han prøvde BEMER-terapi at han opplevde en betydelig forbedring. BEMER-terapien, som fokuserer på å forbedre mikrosirkulasjonen, ser ut til å ha hatt en positiv effekt på hans generelle velvære og smertelindring. Dette eksemplet viser hvor viktig det er å holde et åpent sinn om alternative behandlingsformer, spesielt for de som lider av langvarige kroniske tilstander. Niilos historie er et bevis på at selv etter mange år med kroniske plager, kan det fortsatt være mulig å finne lindring og forbedre livskvaliteten betydelig.

 

Nils erfaring med BEMER-terapi viser hvordan alternative behandlingsformer kan ha en signifikant og positiv innvirkning på livskvaliteten for personer som lider av kroniske smertetilstander som migrene. Hans langvarige kamp med migrene og de medfølgende utfordringene med tradisjonelle medisinske behandlinger, inkludert bivirkninger fra botoxinjeksjoner og medikamentindusert migrene, understreker hvor komplekst og utfordrende det kan være å finne effektiv lindring.

 

Introduksjonen til BEMER-terapi og den umiddelbare effekten den hadde på hans smerte og migrenesymptomer er bemerkelsesverdig. Dette kan gi håp til mange som lider av lignende tilstander og som har prøvd mange forskjellige behandlingsmetoder uten suksess. Nils erfaring antyder at BEMER-terapi kan tilby en effektiv måte å håndtere og potensielt redusere symptomene forbundet med migrene og muskelsmerter.

 

Hans historie illustrerer betydningen av å holde et åpent sinn når det gjelder behandlingsalternativer og å være villig til å utforske nye terapier som kan gi betydelig lettelse og forbedre livskvaliteten.

 

 

Hva er Bemer?

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler(blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

 

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

0
Feed

Leave a comment