Diabetes

Susannes og Tonjes erfaring viser hvordan integrering av ulike behandlingsformer, som BEMER-terapi, sammen med konvensjonell medisinsk behandling og en aktiv livsstil, kan bidra til å forbedre livskvaliteten for personer med diabetes.

Tonje (42) har levd med diabetes type 1 i 34 år. Se hva som skjedde etter at Helseboost hjalp henne.

 

Tonje (42) har levd med diabetes type 1 i 34 år, og det har satt sitt preg i livet hennes. Å leve med diabetes-1 er vanskelig til tider. Hva som helst kan skje og man vet aldri når man får en reaksjon. I tillegg til livets normale oppturer og nedturer som kan være stressende i seg selv, er man ekstra sårbar for stress med diabetes.

 

Hvis du føler deg stresset, frigjør kroppen din stresshormoner som kortisol og adrenalin. Dette burde gi deg et energiboost til en kjemp eller flyk respons. Men hormonene gjør det faktisk vanskeligere for insulin å fungere skikkelig, kjent som insulinresistens. Siden energi ikke kan komme inn i cellene dine, øker blodsukkernivået. I lengre perioder med stress betyr det at jeg kan ha ganske høyt blodsukker selv om jeg ikke har spist mye.
Tonje forteller oss at i alle sine år med diabetes, til tross for at hun føler seg bra, kan hun plutselig få en føling helt uten forvarsel. Å hele tiden leve med dette, betyr tilstedeværelse av et konstant stress.Det gjør meg både distrahert og fraværende noen ganger.

 

Stress fører til dårligere blodstrøm og nedsatt aktivitet i vår mikrosirkulasjon, og det påvirker også tarmen og dens funksjon. Dette betyr at næringsopptak i tarmen kveles og transport av næringsstoffer og oksygen til alle cellene våre lider av stress.
Fordøyelsen er ekstremt viktig.Hvis du får den til å fungere bedre, er det lettere for oss med diabetes å kontrollere blodsukker og insulin i forhold til hva du spiser.

 

Tonje sin erfaring med Helseboost teamet sin hjelp.Bare noen måneder etter at
jeg startet BEMER terapi i mai 2019, la jeg merke til at jeg kunne takle lavere doser insulin. Behandlingen gir meg ekstra energi, jeg sover bedre og jeg slapper av lettere, og kan hindre komplikasjoner som sår og nerveskader. Behandlingen med Bemer øker mikrosirkulasjonen og det har hjulpet meg med fordøyelsen.

 

Bare at jeg har hatt bedre søvn har positive konsekvenser. Stress som er en naturlig del av livet er ikke farlig når du kan klare det og ta deg tid til å bli uthvilt. BEMER  holder mikrosirkulasjonen aktiv og gir et løft til mitokondriene mine. Dette vil skape bedre forutsetninger for energiproduksjon. Mitokondriene som er cellenes
kraftverk blir sløve når du har hatt en sykdom så lenge jeg har hatt. Cellene mine får bedre tilførsel av næringsstoffer og oksygen med BEMER og skaper deretter forhold for cellenes mitokondrier for å produsere energi (ATP). Noe som i sin tur selvfølgelig påvirker hvordan jeg føler meg.

 

Tonje bruker Bemer 8 min morgen og kveld,``en enkel vane som det å pusse tennene
mine morgen og kveld``

 

``Takk Helseboost.com, hverdagen er fylt av energi og livsglede. Jeg tåler
diabetesrelatert stress mye bedre``.

 

 

 

 

Å ha diabetes er ofte en stor utfordring.

 

Susanne, 51 år: Jeg deler gjerne og ofte mine egne BEMER-erfaringer og det jeg vet som er positivt med BEMER for spesielt diabetikere. Jeg har hatt type 1-diabetes i 33 år, og alle studier som er gjort med BEMER så langt handler om type 2-diabetes.

 

Forskjellen er at type 1-diabetes er en autoimmun sykdom, mens type 2 er en sykdom der insulinproduksjonen/insulinopptaket forverres, og der man kan bli hjulpet av stressreduksjon, endring av kosthold og å begynne å mosjonere.

 

Alvorlige komplikasjoner for diabetikere

Uansett er det slik at komplikasjonene er de samme for både diabetes-1 og diabetes-2 pasienter: dårlig sirkulasjon i føtter, i nyrer og i netthinnen. BEMER stimulerer mikrosirkulasjonen, som er kraftig redusert hos diabetikere. 8 min 2 ganger om dagen med BEMERs karterapi aktiverer en redusert og forstyrret mikrosirkulasjon på grunn av at vasomotionen (karenes rytmiske pumpebevegelse) blir så optimal som den kan bli ut ifra alder og helsetilstand.

 

Resultatet av regelmessig fysikalsk BEMER-terapi

Jeg hadde hatt følelsestap i høyre fot i tre år, men etter tre måneder med BEMER fikk jeg tilbake følelsen. Jeg rakk ikke å redde mitt høyre øye, for problemene der begynte flere år før jeg begynte å bruke BEMER, så jeg har fått glasslegemet fjernet og hulrommet har blitt erstattet med vann. Venstre øye er derimot stabilt. Jeg er mindre stiv, jeg er mer opplagt, tar mindre insulin og har stabilere blodsukkerverdier.

 

Jeg våger ofte å utfordre min diabetes med for eksempel lange vandringer og eventyr, mye takket være BEMER som gir meg mye energi.

 

 

Hva er Bemer?

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer), og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over
hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

Bemer Studier

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

0
Feed

Leave a comment