Fibromyalgi

Etter å ha levd med ulike symptomer over lang tid, ble det endelig oppdaget at hun hadde hemokromatose, en arvelig sykdom. I tillegg ble det også påvist at hun hadde fibromyalgi, noe som medfører alvorlige smerter. Takket være Bemer har hverdagen hennes nå blitt betydelig bedre. Jeg har lagt merke til at jeg nå kan vri opp en klut igjen, ta en melkeboks ut av kjøleskapet med én hånd og knyte skolissene mine!

Leter du etter en naturlig tilnærming til å forbedre din generelle helse? Bemer terapi kan hjelpe deg med å stimulere kroppens egen helbredelsesprosess. Opplev denne innovative teknologien selv, uten noen økonomisk risiko!

 

Fibromyalgi og Hemokromatose

Jeg kjente en forferdelig smerte rundt ryggraden. Smerten satt i hele kroppen min fra topp til tå. Å finne riktig diagnose tok tid, og det var ingen behandling som kunne hjelpe meg. Til slutt ble den multisyke Hanne hjulpet av BEMER. Den 62 år gamle damens medisinske journal er ganske lang. Etter å ha levd lenge med ulike symptomer, ble hemokromatose, en arvelig sykdom, endelig funnet. I tillegg ble fibromyalgi også konstatert, noe som forårsaker alvorlig smerte.

 

Hemokromatose er en arvelig jernopptakssykdom som innebærer opptak av for store mengder jern gjennom tarmene til resten av kroppen. Denne forstyrrelsen forårsaker ulike symptomer som: leddsmerter, endringer i hudfarge, forstyrrelser i leverfunksjonen og, avhengig av organet, mange flere symptomer og sykdommer.

 

Jeg kunne ikke jobbe lenger.

I en alder av 53 år pensjonerte jeg meg fra jobben. Jeg likte arbeidet mitt i kundeservice, men smertene ble for store. Også muskulaturen ble svekket på grunn av hemokromatose. Jeg hadde for eksempel mye smerter i føttene. Det ble også vanskelig med daglige gjøremål hjemme på grunn av hendene mine, forteller Hanne. I leddene var det betente områder som forårsaket smerte og smerter. Da en finger bare rørte ved noe, måtte jeg
skrike av smerte. Hanne lider også av hudpsoriasis. Imidlertid har hun ikke blitt plaget av psoriasisen fordi det
ikke forårsaker smerter.

 

Livet tilbake etter fire måneder med fysisk vaskulær behandling.

Hanne har brukt BEMER-terapi i nesten 3 år. Etter anbefalingene fra sine slektninger kjøpte hun seg sin egen BEMER, da ingen annen behandling hjalp for de alvorlige smertene, og hun var plaget av konstant tretthet.
Etter 4 måneders vanlig bruk la jeg merke til at smerten lettet og hevelsen i fingrene mine var borte. Smerten i føttene stoppet etter 1 år. Betennelsene var borte, sier Hanneli med glede.

 

Kortisonsprøytene i knokene var også smertefulle.

Nå var det ikke behov for flere smertefulle sprøyter, og de antiinflammatoriske medisinene kunne også fjernes. Vridningen av fingrene stoppet. Smerten i anklene og smerten på innsiden av kneet forsvant. Før var det alltid en brennende smerte i hofte og lyske ved sengetid, så det ble nesten umulig å sove.

 

Hverdagen er en fest. Jeg la merke til at jeg kunne vri opp en klut igjen, ta en melkeboks ut av kjøleskapet med en hånd og knytte skolissene mine!

 

Tidligere måtte jeg til og med støtte meg selv for å komme meg ut av stolen og i trapper måtte jeg trekke meg opp med begge hender. Nå løper jeg opp trappen og favoritthobbyene mine svømming og dansing, kunne jeg gjenoppta. Livet smiler!

 

 

Sofie fikk umiddelbart hjelp med sin smerte som var forårsaket av fibromyalgi.

Sofie, 50 år, har slitt med smerter som stadig har forverret seg over flere tiår. Situasjonen ble virkelig ille for fire år siden da hverdagen hennes ble vanskeliggjort på mange måter. Hennes sykefravær fra jobben økte, og hun kunne ikke lenger holde på med sine hobbyer eller egentlig ha noe sosialt liv i det hele tatt, siden hun rett og slett ikke hadde krefter. Hun måtte kjempe med smertene og trettheten hver dag, både på jobben og hjemme. Til slutt fikk Sofie diagnosen fibromyalgi og kronisk smertesyndrom. Sofie led også av migrene, astma og IBS – irritabel tarm – over en lengre periode.

 

Smerten måtte hun prøve å behandle over flere år, og for det meste med smertestillende medisiner. Disse måtte hun ta både morgen og kveld, for å kunne fungere i løpet av dagen og få sove om nettene. Når smerten var på sitt verste, spesielt i oktober og november, måtte hun noen ganger også bruke smertelindrende depotplaster når de vanlige smertestillende medisinene ikke hjalp henne. Hun måtte også bruke medisiner som skulle øke hennes smerteterskel. En annen medisin hun måtte ta var et preparat for å redusere mageproblemene som ble forårsaket av de smertestillende medikamentene hun måtte ta. "Hvordan kan man da egentlig vite hva som har forårsaket mine tarmproblemer...", undret Sofie.

 

Sofie har alltid følt seg bra av å regelmessig vandre og synge i skogen, men i løpet av de siste fire årene har hun ikke kunnet gjøre mye av dette på grunn av de økende smertene som ikke engang medisinene har kunnet holde i sjakk.

 

En dag la Sofie merke til at ansiktet hennes så rart ut, den høyre siden hang. Da ble det straks av gårde med ambulansehelikopter til sykehus. Det viste seg å være en ansiktslammelse forårsaket av nerver i ansiktet, og ikke av et slag eller hjerneblødning som man først fryktet. Så hun slapp unna med bare skrekken, heldigvis!

 

"Jeg delte hendelsen på min Facebook-side, og da ringte en venn av meg og spurte om jeg kjente til BEMER-terapi", forteller Sofie. "Jeg svarte at jeg aldri hadde hørt om en slik terapi, men at jeg ble veldig interessert." Sofie og hennes venn avtalte et møte allerede neste dag, og da fikk Sofie prøve terapien. "Jeg var skeptisk. Jeg hadde aldri møtt på noe slikt, men jeg var likevel nysgjerrig på å prøve."

 

Smerten forsvant umiddelbart, og i stedet ble hun mye mer opplagt.

Samme kveld da hun rutinemessig skulle ta sine smertestillende medisiner, merket hun at hun ikke hadde noen smerter akkurat da. "Det var veldig overraskende, når man tenker på at jeg bare hadde fått en eneste BEMER-behandling tidligere samme dag", forteller Sofie og fortsetter: "Jeg avsto fra min kveldsmedisin og undret på hvordan natten skulle gå uten den – ville jeg kunne sove hvis smerten kom tilbake?" Natten gikk bra, og Sofie har ikke behøvd å ta smertestillende etter den dagen.

 

Sofie prøvde BEMER over en lengre periode. I dag føler hun seg også mye mer opplagt og har fått masse energi. "Nattesøvnen har forbedret seg. Jeg sover mye roligere og våkner ikke flere ganger i løpet av natten. Jeg klarer meg til og med den påfølgende dagen om jeg har hatt en kortere nattesøvn", konstaterer Sofie.

 

"Under den andre uken med BEMER-terapi følte jeg meg trøttere enn vanlig, men smertene holdt seg borte. Etter det fikk jeg tilbake den samme piggheten som jeg kjente i begynnelsen."

 

Sofie fikk rask respons på smertelindring med BEMER: direkte fra det hun begynte med behandlingen. Ikke alle får samme resultater som Sofie like raskt; det kan ta uker, til og med måneder før man begynner å kjenne effekten av behandlingen. Man kan også få forskjellig respons gradvis, i ulike faser av behandlingen.

 

Søtsuget har forsvunnet, hevelsen er borte, og hun har til og med gått ned noen kilo. Sofie har nå brukt BEMER siden begynnelsen av juni, det vil si i omtrent 6 uker, og allerede i løpet av den tiden har det skjedd mye. I tillegg til at smerten har forsvunnet, har hun mistet sitt konstante søtsug, og hevelsen som var forårsaket av væskeansamling er borte. Hun kan også puste mye lettere.

 

"Jeg har gått til en massør en gang i måneden over lengre tid. Da jeg gikk til massøren igjen, fortalte jeg først ingenting om at jeg hadde begynt med BEMER-terapi. Da massøren la hendene på meg for første gang etter jeg hadde begynt med BEMER, spurte hun direkte hva som hadde skjedd," smiler hun. Ifølge massasjeterapeuten føltes musklene helt annerledes, og hun merket at væskeansamlingen i vevet var borte. Da Sofie til slutt fortalte hvilken behandling hun hadde startet med og hvilke resultater hun hadde fått, ble også massasjeterapeuten nysgjerrig på BEMER-terapien. "Det var ganske overraskende at selv massøren merket resultater på meg direkte, uten å vite hva det dreide seg om på det tidspunktet," sier Sofie.

 

"Jeg har gått ned fire kilo siden begynnelsen av juni. Det kan kanskje skyldes at jeg har spist mindre søtsaker, eller at jeg har mistet hevelse/væske i kroppen min – eller kanskje skyldes det begge deler," tenker Sofie fornøyd. Også kulen jeg har hatt i nakken i mange år har begynt å smelte bort. Det kan jeg se i speilet og kjenne med hånden."

 

"Jeg skulle aldri gi den bort!"

Sofie har vært veldig fornøyd med effektene av behandlingen. Hun kunne aldri tenke seg å leve uten den. Også hennes mann har begynt å bruke terapien for sine kneproblemer og har fått lindring. Mange andre slektninger har fått prøve behandlingen og kjent den oppfriskende effekten.

 

"Nå ser jeg ivrig frem til å begynne igjen med mine gymnastikk- og sangøvelser til høsten etter et langt opphold. Jeg holder også på med en storrengjøring hjemme, noe jeg ikke har hatt krefter til å gjøre på mange år," sier Sofie glad. Hun har fått livet sitt tilbake!

 

 

Lindring for psoriasisartritt, fibromyalgi og dårlig søvn.

Marianne har hatt psoriasisartritt og en type psoriasisartritt som ligner ankyloserende spondylitt (Bechterews sykdom) siden hun var veldig ung. På grunn av disse diagnosene har hun alvorlig artrose, leddbetennelser og leddproblemer i hele kroppen. Symptomene er smerte, smerter og stivhet.

 

I tillegg fikk hun diagnosene fibromyalgi og søvnapné for noen år siden. Den dårlige søvnen om natten forårsaket av smertene og søvnapnéen har ført til langvarig tretthet og dårlig prestasjon på dagtid. Dårlig tilstand i rygg og hender betydde at Marianne måtte ta en deltids uførepensjon, som førte til full uførepensjonering for noen år siden.

 

Marianne har blitt behandlet over årene med sterk medisinering: tradisjonelle antirevmatiske og antiinflammatoriske legemidler, samt cellegift og kortison både oralt og med injeksjoner. Hun har også nylig deltatt i en toårs kontroll av et biologisk revmatisk legemiddel, uten å få den lovet responsen fra medisinen.

 

Kortisonsprøytene har alltid blitt brukt lokalt når leddproblemene har blitt virkelig dårlige, og heldigvis har de også hjulpet midlertidig. Marianne ble foreskrevet Lyrica, som påvirker sentralnervesystemet, for sine fibromyalgismerter.

 

Til tross for medisiner som beskytter magen, irriterer antiinflammatoriske legemidler magen når de brukes over lengre tid, og de øker også blodtrykket. Dette betyr at Marianne må regelmessig veksle mellom langtidsvirkende ibuprofen og andre antiinflammatoriske midler. Dette har ført til at det noen ganger har vært nødvendig å ta ytterligere andre legemidler om natten.

 

BEMER-terapien hjalp betydelig med å redusere smertene

Marianne leste om BEMER-terapi for 3 til 4 år siden på BEMER-forhandlerens nettside og ble senere interessert i å finne mer informasjon om behandlingsformen. Nå har hun brukt BEMER-terapi regelmessig hjemme i nesten 2 år med gode resultater.

 

Den mest merkbare hjelpen som Marianne har fått fra BEMER, er mot smertene hennes, noe som betyr at hun blant annet har våget å slutte å ta Lyrica-medikamentet for sin fibromyalgi. Hun fortsetter å bruke antiinflammatoriske legemidler, men i mindre mengder enn før.

 

"Det er fantastisk at jeg nå har denne behandlingen hjemme, nær til hånds, siden det har vært tider da ingenting har hjulpet for å få lindring mot verk og smerte," sier en lettet Marianne.

 

Marianne har brukt BEMER-terapiens effektive lokalbehandling for en partiell ruptur og betennelse i høyre arms skulderrotatorcuff. Skaden var smertefull og hun kunne ikke løfte armen i det hele tatt, men takket være behandlingen har hun fått gjenopprettet armens funksjon.

 

Foruten det daglige basisprogrammet, bruker Marianne et avslappende 8-minutters program hver kveld for å få bedre søvn. Hun bruker denne behandlingen for å slappe av også på dagtid, når det er nødvendig, for å kunne ta en lur. Takket være bedre søvn har hun følt seg mer opplagt og merker at hjernen fungerer bedre.

 

Hun vennet seg sakte til å bruke søvnprogrammet. Ifølge de første inntrykkene har morgenstivheten minsket. Til natten har hun fått ekstra støtte fra en CPAP overtrykksventilasjonsutstyr, som hjelper til når hun får pustestopp forårsaket av søvnapné.

 

I senere år har Marianne merket at ernæringsinntaket har en viktig betydning for psoriasisartritt og også for fibromyalgisymptomene. Jo mer nøye hun unngår gluten, meieriprodukter, sukker og rødt kjøtt, desto mindre gir leddene symptomer.

 

"Forrige vinter følte jeg meg klart bedre enn vinteren før. Jeg kunne bevege meg og aktivere meg mye. Vanligvis har vintrene vært vanskelige," forteller Marianne glad når hun snakker om effektene av BEMER-terapien.

 

 

Hva er Bemer?
La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall utav byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner,redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over
hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonener individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

 

0
Feed

Leave a comment