Kols/Astma

Etter å ha mottatt råd fra Helseboost, bestemte jeg meg for å prøve deres medisinske utstyr som de aktivt promoterer som en potensiell løsning for mine utfordringer. Jeg lider av Kols, og etter bare noen få behandlinger begynte jeg å merke en betydelig forbedring. Etter noen måneder med regelmessige behandlinger følte jeg meg markant bedre, og er takknemelig for hjelpen jeg har fått fra Helseboost.

Fra Kols-lidelse til betydelig bedring

Jeg lider av Kols, og etter bare noen få behandlinger begynte jeg å merke en betydelig forbedring. Etter noen måneder med regelmessige behandlinger følte jeg meg markant bedre, og er takknemelig for hjelpen jeg har fått fra Helseboost.

 

For å evaluere effekten av behandlingen valgte jeg å konsultere min fastlege. Ved hjelp av medisinsk utstyr målte legen min oksygenmetningen i blodet mitt. Resultatene var oppsiktsvekkende. Før behandlingen fra Helseboost.com målte oksygenmetningen normalt 90 prosent, men etter behandlingsperioden hadde den økt til imponerende 96 prosent.

 

Denne forbedringen i oksygenmetning i blodet er svært oppmuntrende, og jeg kunne personlig merke den positive innvirkningen på min generelle helse. Erfaringen min med Helseboost.coms medisinske utstyr har vært positiv, og det har tydeligvis bidratt til å lette symptomene mine knyttet til Kols. Jeg vil oppfordre andre som sliter med lignende helseproblemer til å vurdere denne tilnærmingen og konsultere helsepersonell for å se om det kan være en passende løsning for dem også.

 

 

Hva er Bemer?


La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

 

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonenmer individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

 

 

0
Feed

Leave a comment