Ms

Mathias forteller: "Jeg er personlig overbevist om at BEMER har bidratt til min nåværende gode helseforfatning, med tanke på min tilstand. Jeg bruker den minst tre ganger om dagen. Dette er kun min personlige opplevelse og overbevisning. Jeg håper også at den kan bidra til å redusere mine symptomer i fremtiden, men dette er noe vi må avvente og se. Jeg vil også anbefale å høre på Ida, Eirin, Tora og Steinars historie om hvordan BEMER har forbedret hverdagen med MS."

 

 

Ms og Bemer.

Mathias fikk diagnosen multippel sklerose (MS) i mai 2018 etter å ha opplevd dobbeltsyn og flere anfall over flere år. Diagnosen førte til store endringer i hans liv, da han alltid hadde vært sporty og aktiv. To år senere, oppdaget han BEMER-terapi og begynte å bruke den for å forbedre sin helse.

 

"BEMER hjelper med blodsirkulasjonen, og jeg bruker den to ganger daglig for å opprettholde god helse," sier Mathias. Han legger til at selv om man ikke kan gjøre en studie på én person, og at man må være forsiktig med å påstå at BEMER helbreder sykdommer, så har han personlig opplevd mange positive effekter.

 

Ifølge Mathias har BEMER bidratt til:

 

Mer energi: Selv om han fortsatt føler seg trett, har han mer utholdenhet og restituerer seg raskere.
Mindre hevelser: Hevelser forsvinner nesten umiddelbart når han bruker BEMER.
Mindre smerter: Stivhet og nervesmerter, spesielt i armer og fingre, blir lindret.
Bedre søvn: Han våkner uthvilt og klar for dagen.
Klarere tankegang: Bedre hukommelse.
Bedre pust: Han føler at han får nok oksygen, og dette bekreftes av leger.
Færre sykedager: Han har bare vært syk en gang siden han begynte med BEMER, og det var en mild forkjølelse.
Styrket fysisk form: Han orker mer og restituerer seg raskere etter trening.
Mindre ryggsmerter: Langvarige ryggsmerter forsvant etter noen måneder med BEMER.
Mathias understreker at BEMER er enkel å bruke; han legger seg bare på den og starter den. Han mener at BEMER har vært en stor hjelp i hans kamp mot MS.

 

Mathias avslutter med disse ordene: "Jeg er personlig overbevist om at BEMER har bidratt til at jeg er så frisk som jeg er nå, med tanke på min tilstand. Jeg bruker den minst tre ganger hver dag. Dette er bare min personlige opplevelse og tro. Jeg håper også at den kan hjelpe til med å redusere symptomene mine i fremtiden, men det er noe vi må vente og se på."

 

 

 

 

Forbedre blodsirkulasjonen og få lindring av symptomene hos sykdommen MS.

59-årige Tora lider av sykdommen MS,for et halvt år siden tok livet likevel en ny retning.

En kollega som var bekymret for Tora symptomer ga henne råd om å prøve fysikalsk vaskulær terapi, det vil si BEMER-terapi. "Jeg fikk materiale å lese om blodkarsterapi. Jeg var imidlertid skeptisk og trodde ikke at terapien ville hjelpe med mine alvorlige plager," beskriver Tora.

 

Den høyre siden av Tora kropp føltes alltid kald. Hun hadde blodsirkulasjonsproblemer som forårsaket muskelinaktivitet i hendene og føttene.

 

"Blodet sirkulerte ikke og det føltes som om blodkarene var fulle av blokkeringer. BEMER-terapien åpnet imidlertid disse blokkeringene. Mikrosirkulasjonen ble mer effektiv. Terapien begynte å virke etter omtrent tre måneder. Jeg leide først apparatet. Etter leieperioden var jeg uten BEMER-terapi en stund. Mine plager forverret seg allerede etter noen måneder. Da bestemte jeg meg for å skaffe min egen utrustning," forteller Tora.

 

Kraftige utmattelsestilstander.

 

Sykdommen MS, eller multippel sklerose, er en sentralnervesystemssykdom som vanligvis bryter ut hos unge voksne. Dens symptomer inkluderer blant annet synsforstyrrelser, utmattelse og svekkede muskler. Sykdommen går i skov, og man kan tidvis ha symptomfrie perioder. Det finnes ingen kur for MS.

 

Også Tora har lidd av kraftige utmattelsestilstander. Hun kunne til og med sovne ved rattet. BEMER-terapien har imidlertid tatt bort utmattelsen.

 

"Jeg bruker intensiteter 1 til 2 morgen og kveld. Det passer min kropp. Etter en løpetur bruker jeg vanligvis intensitet 10. Jeg går en runde på fem kilometer hver morgen, og en lengre tur på omtrent 8 kilometer en gang i uken. Det holder meg i god form." 

 

"Tidligere fikk jeg ingen hjelp for stivheten i ene kroppshalvdelen, eller for blodsirkulasjonsproblemene. Når blodet ikke sirkulerer ordentlig så skjer vevsødeleggelse. Det var det jeg var redd for, men heldigvis gikk musklene tilbake til det normale med hjelp av BEMER. BEMER er den eneste behandlingsformen som har hjulpet meg."

 

Muskelstivhet og blodtrykk får støtte

 

"Musklene er oftest stive etter natten, som er vanlig med sykdommen MS. Etter BEMER-terapien forsvinner stivheten og dagen starter bra. MS er en vanskelig sykdom fordi den utvikler seg forskjellig hos alle. Heldigvis har jeg den typen som utvikler seg sakte. Med hjelp av BEMER-terapi kunne mange MS-pasienter klare seg bedre med sin sykdom. 

 

Når mikrosirkulasjonssystemet fungerer bedre etter BEMER-behandling, senkes hjertefrekvensen og blodtrykket. Mikrosirkulasjonen letter hjertets oppgave med å transportere blod. Den rytmiske bevegelsen i de minste blodkarenes karvegger hjelper til med å transportere blodet fremover når mikrosirkulasjonen fungerer godt. Blodets fordeling til kapillærene forbedres, og dermed forbedres også oksygenopptaket i hjertet.

 

Ofte kreves det langsiktig, regelmessig bruk for å kunne redusere forbruket av visse legemidler, eller for å kunne kutte dem ut helt og holdent. Man kan for eksempel merke at blodtrykket begynner å synke for lavt når man også tar medisiner. En forbedret sirkulasjon i visse innsnevringer reduserer også risikoen for propp. I Toras tilfelle var MS-smertene veldig kraftige. Hun var nødt til å bruke sterke smertestillende midler.

 

Nå trenger hun ikke å ta smertestillende i det hele tatt.

 

BEMER-terapien bør være langvarig og regelmessig.

 

"Jeg anbefaler regelmessig bruk av BEMER-terapi, så at man begynner å se resultater. Mange er utålmodige og bruker terapien sporadisk og ikke lenge nok. Da får man ikke gode resultater. Etter en måneds bruk økte energinivået mitt, men man bør ikke slutte da. Terapien er som en livsstil. Tidsmessig er de der 8 minuttene morgen og kveld likevel en ganske kort stund," påpeker Tuula.

 

Tora ville aldri slutte å bruke BEMER-terapi.

 

"Det er ikke verdt å forvente presis lindring med en gang, men tålmodighet belønnes! Blodsirkulasjonen restituerer seg litt etter litt."

 

"Selv om apparatet er en investering, skal man huske at det lønner seg i det lange løp å kunne spare på utgifter, for eksempel legemidler."

 

 

 

Eirin Ms historie. 

Eirin forteller hva Bemer har gjort med hennes hverdag og Ms sykdommen.
Ung kvinne Ms historie

 

 

Hør Steinars Ms historie

«Blodomløpet har kommet tilbake. Behandlingen har gjort at jeg ikke føler MS’en så
mye lenger.»
Hør Steinars historie om hvordan han etter bare 6 måneder med BEMER behandling
har fått tilbake kraften han hadde mistet i flere kroppsdeler på grunn av sin MS
sykdom. Hør Steinars Ms historie.

 

 

 

Hør Idas Ms historie 

´Jeg fikk MS i 2013, og ble da plaget med fatigue, smerter og svimmelhet. Jeg
kjøpte en Bemer i 2014, og med Bemer har alt blitt mye bedre. Jeg er nå
tilbake i jobb og trener mye. Bemer hjelper meg i hverdagen."
Hør Idas Ms historie

 

 

Ms Studie

 

 

Hva er Bemer?

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer), og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

 

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

0
Feed

Leave a comment