Revmatisme

"Jeg følte at det var nødvendig å skaffe meg en Bemer, og jeg fikk endelig tak i den i mars 2023. Jeg ventet litt for å få den nye BEMER Evo-modellen, som akkurat hadde blitt lansert," forteller hun. Da jeg startet med daglig BEMER-terapi, begynte symptomene på leddgikt å avta i hele kroppen."

Leter du etter en naturlig tilnærming til å forbedre din generelle helse? Bemer terapi kan hjelpe deg med å stimulere kroppens egen helbredelsesprosess. Opplev denne innovative teknologien selv, uten noen økonomisk risiko!

Symptomer på revmatoid artritt i 14 år

Revmatoid artritt begynte å vise tegn på seg selv da Margrethe fikk sønnen sin for 14 år siden. Etter det hadde hun smerter over hele kroppen, inkludert i ryggen og hendene, samt stivhet og hevelse. Hun tok sterke medisiner mot leddgikt, men symptomene bare fortsatte. Selv om natten måtte hun noen ganger våkne for å ta medisiner slik at hun kunne fortsette å sove og unnvike smertene.

 

Jeg følte at jeg måtte skaffe meg dette apparatet, og jeg fikk det endelig i mars 2023. Jeg ventet litt for å få den nye BEMER Evo, som akkurat hadde kommet på markedet,” sier hun. Da BEMER-terapien ble daglig, begynte symptomene på leddgikt å avta fra hele kroppen. “Jeg stoppet med leddgiktmedisinen i april-mai. Dette var første gang noen anbefalte noe som jeg umiddelbart følte var løsningen,” forteller Margrethe entusiastisk. Da hun lånte ut BEMER-enheten sin til en venn i to uker, kom smertene tilbake, spesielt i ryggen. “Da jeg fikk min BEMER tilbake, forsvant smertene. Jeg ville ikke gi opp denne behandlingen igjen for enhver pris!”

 

 

Hva er Bemer?


La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler(blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

 

0
Feed

Leave a comment