Smerter

"BEMER-matten har vært min redning," uttrykker Sara, som har vært svært fornøyd med effektene av BEMER-behandlingen. "Når man føler seg bedre og ikke opplever smerter lenger, selv om man kanskje ikke merker noe under behandlingen, fungerer den kontinuerlig. Resultatene viser seg tydelig, så det er definitivt verdt å prøve.

 

Leter du etter en naturlig tilnærming til å forbedre din generelle helse? Bemer terapi kan hjelpe deg med å stimulere kroppens egen helbredelsesprosess. Opplev denne innovative teknologien selv, uten noen økonomisk risiko!

 

Smerter og overvekt

56 år gamle Sara har i de siste ti årene slitt med en rekke ulike helseproblemer. På grunn av betydelig overvekt og en ulykke på gården har hun hatt problemer og virkelig smerter i ryggen, knærne og skuldrene. Hun har også følt seg ganske nedstemt fordi hun ikke har kunnet bevege seg ordentlig. "Jeg er vant til å jobbe på en gård med dyrene, og siden jeg er en hardtarbeidende person, er det virkelig frustrerende å ikke kunne gjøre noe," sier Sara. Men situasjonen har blitt betydelig bedre i løpet av de siste månedene. "Jeg har blitt kvitt krykkene og har kunnet sette meg bak rattet på traktoren igjen," sier hun med et smil.

 

Artrose og overvekt førte til immobilitet

Sara skadet ryggen og knærne i 2010 da hun jobbet og en ung okse støtte kraftig mot ryggen hennes, noe som førte til at hun ble kastet voldsomt fremover. Også overvekten har påvirket ryggen og knærne hennes. Hun har alvorlig artrose i både knær og skuldre. Dette førte til at Sara måtte gå på sykepensjon i 2011. "Jeg brukte krykker så godt det gikk. Jeg måtte bruke en opphøyd stol for å kunne reise meg lettere. Livet hadde blitt ganske komplisert," forteller Sara. Hun tok to forskjellige typer smertestillende medikamenter med advarselstrekant i flere år, men da disse ikke lenger hjalp, foreslo legen en tredje type. Til slutt ble ikke dette tredje legemiddelet nødvendig. Sara forsøkte å slanke seg flere ganger, noen ganger med godt resultat, men dessverre har vekten alltid krøpet tilbake. I begynnelsen av dette året nådde hennes vekt rekordnivåer.

 

Sara deltok på et BEMER®-foredrag  med sin smertegruppe for flere år siden og ble så begeistret for apparatet at hun kjøpte sin egen BEMER.  Jeg følte en prikkende følelse i mine artroseområder og tenkte at apparatet har en effekt." Hun hadde allerede tidligere tenkt på viktigheten av blodsirkulasjonen for helsen etter en lungeemboli i 2010 og 2011, så da hun kom hjem fra foredraget, fortalte hun mannen sin at hun ønsket denne apparaten, og dermed ble den kjøpt.

 

"BEMER har vært min redning," uttrykker Sara, som har vært svært fornøyd med effektene av BEMER-behandlingen. "Den har gitt meg ekstra støtte med slankekuren – den har hjulpet meg å gå ned i vekt fordi jeg kan bevege meg mer når jeg er fri for smerte. Og det beste av alt, jeg kan kjøre traktor igjen, min favorittaktivitet!" Sara smiler og fortsetter, "Når man føler seg bedre, blir også sinnet lysere. Selv om du kanskje ikke føler noe under behandlingen, fungerer den hele tiden. Du ser effekten i resultatene, så det er verdt å prøve."

 

Hva er Bemer?


La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),
og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut
av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og
bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår,
altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment
til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere
oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner,
redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid
viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske
behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over
hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på
helsen din.

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com


Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan
generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen
er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

 

 

 

0
Feed

Leave a comment