Søvn og energi

BEMER forbedrer søvnkvaliteten gjennom sin påvirkning på mikrosirkulasjonen i kroppen. Mikrosirkulasjonen refererer til blodsirkulasjonen i de minste blodkarene, som kapillærene, og er ansvarlig for å levere oksygen og næringsstoffer til cellene, samtidig som det fjerner avfallsstoffer. En nylig studie utført ved NTNU bekrefter dette

Leter du etter en naturlig tilnærming til å forbedre din generelle helse? Bemer terapi kan hjelpe deg med å stimulere kroppens egen helbredelsesprosess. Opplev denne innovative teknologien selv, uten noen økonomisk risiko!

 

Dårlig søvn kvalitet og lite Energi

Massasjeterapeuten hennes introduserte Rita for BEMER. Til tross for at hun opprinnelig ikke merket noen effekt, vokste hennes interesse da terapeuten forklarte om mikrosirkulasjonens betydning for helsen. Da Rita opplevde smerter i kneet, valgte hun å prøve BEMER- behandling. Overraskende nok, etter en 8-minutters behandling, forsvant smertene hun hadde hatt i fire uker. Selv om hun også konsulterte en ortoped som mistenkte begynnende artrose og foreskrev smertestillende, trengte Rita aldri å ta disse medisinene, da smertene ikke vendte tilbake.

 


Ritas energinivå var svært lavt, og hun slet med å sove. I november 2021 bestemte hun seg for å prøve BEMER-utstyret hjemme. Mannen hennes ble også interessert i terapien. Resultatene var merkbare: bedre søvn, økt årvåkenhet, og mindre stivhet. Etter 2-3 uker med behandling sov både Rita og mannen hennes tungt, og følelsen av utmattelse og mangel på energi begynte å avta. "Da resultatene var så gode, bestemte vi oss for å kjøpe utstyret, sier Rita fornøyd. Nå i juni har jeg også begynt å bruke søvnprogrammet, og jeg vil ikke være foruten det. Jeg våkner ikke lenger om natten, til tross for at arbeidet mitt er stressende,  forklarer Rita. Den generelle stivheten har også forsvunnet. Rita bruker også BEMER-behandlingen i forbindelse med skikjøring, både som forberedelse og for restitusjon. Behandlingen har også vist seg effektiv for å helbrede mindre skader som støt på et barns hode. "Jeg skulle ønske jeg hadde denne behandlingen for 13 år siden da jeg røk akillessenen. Skaden kunne ha vært mildere, eller i det minste grodd raskere," sier hun. I tillegg til Rita bruker også ektemannen og barna behandlingen. Familien vurderer nå å kjøpe
en ekstra enhet for ektemannens bruk på reiser.

 

 

 

Mer enn 20 år led jeg av alvorlig søvnløshet.

Som barn og ung voksen nøt jeg god søvn, men livets utfordringer og vanskeligheter gjorde det stadig vanskeligere å sove dypt og tilstrekkelig fra jeg var 35 år,sier Gunilla(65). I over 20 år slet hun med søvnløshet, ofte med bare 2-3 timers søvn om natten.  Det var som en tortur. Jeg prøvde utallige løsninger, men ingenting fungerte. Jeg nektet imidlertid å ty til sovepiller eller andre kunstige midler, til tross for lidelsen,  forteller hun.

 

En ny form for terapi

For seks år siden ga Gunilla seg selv sjansen til å prøve BEMER fysikalsk vaskulær terapi.
Denne terapien forbedrer naturlig kroppens mikrosirkulasjon og stimulerer det parasympatiske nervesystemet, som er det beroligende systemet i kroppen vår. Allerede etter seks uker opplevde hun en betydelig forbedring i søvnkvaliteten, uten lange timer våken og engstelig i sengen.

 

Fysikalsk vaskulær terapi for bedre søvn

BEMER har hjulpet meg å gjenvinne en normal søvnrytme. Jeg trenger ikke lenger å stå opp
flere ganger om natten for å drikke eller gå på toalettet, slik jeg gjorde tidligere. Livskvaliteten min har forbedret seg betydelig; jeg er mer harmonisk og føler meg både fysisk og mentalt mye bedre enn på lenge," sier Gunilla.

 

BEMER har også bidratt med flere andre positive effekter. Jeg er selvfølgelig glad for å føle at jeg holder kroppen i god indre form med optimal blodstrøm for min alder. Dette bidrar også
til å bremse aldringsprosessen, forklarer Gunilla.

 

 

 

Bedre Søvn og restitusjon, Sykepleier Kjetil. 

BEMER har blitt en stor del av hverdagen min og det er like naturlig å bruke den morgen og kveld som å pusse tenner. Som sykepleier skjønte jeg fort hva konseptet går ut på, uten god sirkulasjon og ikke minst mikrosirkulasjon er det større fare for sykdom, og siden jeg er opptatt av helse og hvordan vi kan holde oss friske ville jeg at BEMER skulle hjelpe meg å holde meg frisk.

 

Jeg har ingen underliggende sykdommer, men har alltid slitt med søvnen, og takket være søvnprogrammet sover jeg bedre, lengre og dypere enn jeg gjorde før. Jeg husker første natta med søvnprogrammet, etter å ha fulgt introduksjonen på basisprogrammet, det var som å sveve på et flyvende teppe… helt fantastisk…

 

Jeg trener litt og går på langrenns turer så ofte jeg kan, det hender jeg får en muskelstrekk eller skade – med BEMER kjører jeg på med lokalbehandling og det gir seg mye raskere enn det ellers ville ha gjort. Jeg har også hatt en del kink i ryggen (lumbago) – tidligere kunne jeg være stiv som en stokk i ukesvis, gå på mye smertestillende og muskelavslappende – nå trenger jeg ikke det lenger.

 

Jeg kjører på med B-PAD lokalt, bruker både intensitet 10 og P3 så mange ganger jeg kan i løpet av en dag, og det gir seg som regel etter to-tre dager, maks en uke. Og når jeg tenker over det har jeg ikke hatt influensa en eneste gang på de sju årene, og har vært forkjølet to tre ganger – merker jeg noe er på gang bruker jeg intensitet 10 tre-fire ganger om dagen til det gir seg. Og jeg har tenkt å fortsette å holde meg frisk!

 

 Tilbakemeldinger fra pasienter med fibromyalgi og MS spesielt er gode å ha med seg. En ung kvinne tidlig i 30-åra med MS hadde mye fatigue, lite krefter til å være mamma, sykmeldt og sterkt redusert livskvalitet. Etter noen måneders bruk med BEMER ble hun så bra at hun kunne fungere helt som mor igjen, mer overskudd og energi, fri for smerter.

 

En dame i 50-åra med fibromyalgi har fått kreftene tilbake og sier hun har begynt å leve igjen, så å si smertefri. En annen dame med MS sover bedre, er mer uthvilt og har det generelt bedre. Det er disse tilbakemeldingene som gjør at jeg elsker BEMER, det å få lov til å være en medhjelper til folk slik at de får en bedre helse, og dermed bedre livskvalitet, inspirerer meg til å stå på videre. Jeg har hatt en pause fra BEMER men er nå tilbake for fullt – jeg vil gjøre alt jeg kan for å spre kunnskapen videre, fortelle om hvilket genialt produkt dette er.

 
Det er ikke noe hokuspokus med BEMER, det er ren fysiologi – utstyret hjelper kroppens evne til å helbrede seg selv ved at signalstrukturen stimulerer sammentrekningen av arteriolene slik at blodet pumpes videre ut i kapillærene, de minste blodårene. Dermed får cellene næring og oksygen som de trenger for å gjøre jobben sin, nemlig å produsere energi (ATP) og kvitte seg med avfallsstoffer. Det er så enkelt og gjennom-forsket at jeg står 100% for dette medisinsk tekniske utstyret, når mikrosirkulasjonen fungerer så holder vi oss friskere. Jeg bruker også BEMER før jeg gir behandling i Rosenmetoden, da slapper klienten mer av og får mer ut av tiden på benken.

 

Hva er Bemer?


La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

 

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonenmer individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

0
Feed

Leave a comment