Stress

«Noen synes at BEMER-enheten er dyr, men jeg mener den har vært verdt hver eneste krone. Med bedre søvn, fraværet av stress og klarere tankegang føler jeg meg faktisk mye mer produktiv på jobb, samt generelt bedre. For meg er investeringen i helse den viktigste investeringen for å leve et godt liv."

Leter du etter en naturlig tilnærming til å forbedre din generelle helse? Bemer terapi kan hjelpe deg med å stimulere kroppens egen helbredelsesprosess. Opplev denne innovative teknologien selv, uten noen økonomisk risiko!

Stresset hverdag

Som mange gründere hadde Henri sovet dårlig i årevis, våknet om natten for å tenke på arbeidsproblemer. Stresset tynget meg. Han hadde også noen helseproblemer under beltet som en gang tvang ham til å bytte karriere, så viktigheten av helse var veldig tydelig for ham.

 

Jeg ga BEMER en sjanse fordi virkningsmekanismen hørtes overbevisende ut. Og jeg synes det er verdt å satse på helse, helst forebygging, sier han.Henri bestilte BEMER-utstyret til prøvebruk etter julen i fjor, og ting begynte å skje med en gang. Litt uventet skjønt, da slimet begynte å strømme fra bihulene ned i halsen, selv om han ikke engang hadde visst at han hadde en betennelse der. Dette fortsatte i noen uker, og etter det syntes pusten min å lette. Resultatet var en overraskelse, men det fikk meg til å tro på effektiviteten av behandlingen. Jeg bestemte meg for å kjøpe Bemer.

 

Da Henri begynte å bruke søvnprogrammet i begynnelsen av året, skjedde det en stor forandring: Han begynte å sove til en til morgenen, uten å våkne. Han har også merket en liten nedgang i blodtrykket. "Jeg føler meg mer våken om dagen og følelsen av stress har avtatt, selv om du ikke kan være gründer uten stress. Jeg er glad jeg begynte å prøve behandlingen!" Et annet behandlingssett ble kjøpt slik at kona også kunne ta sitt nattlige søvnprogram.

Begge har også hatt gode erfaringer med lokale behandlinger: Henris knesmerter avtok raskt og kona klarte å lindre smertene i håndleddet. – Jeg anbefaler andre å prøve behandlingen. Det lønner seg å være fordomsfri, for da kan du få overraskende gode resultater.


Mange synes at BEMER-enheten er dyr, men jeg synes den har vært verdt hver eneste kr. Med bedre søvn, stresset er borte og et klart sinn er jeg egentlig mye mer produktiv på jobb – og føler meg ellers bedre. For meg er investering i helse den viktigste investeringen i å leve et godt liv.

 

Hva er Bemer?
La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer), og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

0
Feed

Leave a comment