Bedre Søvn og restitusjon

Mitt første møte med BEMER skjedde høsten 2013 da jeg var i Stockholm hos min daværende kjæreste. Vi hadde møttes på kurs i Rosenmetoden, og hver gang vi møtte to av de fine lærerne våre i Rosenmetoden snakket de om noe som het BEMER og som skulle være så bra for helsa. Jeg plukket opp en brosjyre, leste om det på nettet og dermed var det gjort. Jeg har ikke angret en dag siden.

BEMER har blitt en stor del av hverdagen min og det er like naturlig å bruke den morgen og kveld som å pusse tenner. Som sykepleier skjønte jeg fort hva konseptet går ut på, uten god sirkulasjon og ikke minst mikrosirkulasjon er det større fare for sykdom, og siden jeg er opptatt av helse og hvordan vi kan holde oss friske ville jeg at BEMER skulle hjelpe meg å holde meg frisk. Jeg har ingen underliggende sykdommer, men har alltid slitt med søvnen, og takket være søvnprogrammet sover jeg bedre, lengre og dypere enn jeg gjorde før. Jeg husker første natta med søvnprogrammet, etter å ha fulgt introduksjonen på basisprogrammet, det var som å sveve på et flyvende teppe… helt fantastisk… Jeg trener litt og går på langrenns turer så ofte jeg kan, det hender jeg får en muskelstrekk eller skade – med BEMER kjører jeg på med lokalbehandling og det gir seg mye raskere enn det ellers ville ha gjort. Jeg har også hatt en del kink i ryggen (lumbago) – tidligere kunne jeg være stiv som en stokk i ukesvis, gå på mye smertestillende og muskelavslappende – nå trenger jeg ikke det lenger. Jeg kjører på med B-PAD lokalt, bruker både intensitet 10 og P3 så mange ganger jeg kan i løpet av en dag, og det gir seg som regel etter to-tre dager, maks en uke. Og når jeg tenker over det har jeg ikke hatt influensa en eneste gang på de sju årene, og har vært forkjølet to tre ganger – merker jeg noe er på gang bruker jeg intensitet 10 tre-fire ganger om dagen til det gir seg. Og jeg har tenkt å fortsette å holde meg frisk!

 
Tilbakemeldinger fra pasienter med fibromyalgi og MS spesielt er gode å ha med seg. En ung kvinne tidlig i 30-åra med MS hadde mye fatigue, lite krefter til å være mamma, sykmeldt og sterkt redusert livskvalitet. Etter noen måneders bruk med BEMER ble hun så bra at hun kunne fungere helt som mor igjen, mer overskudd og energi, fri for smerter. En dame i 50-åra med fibromyalgi har fått kreftene tilbake og sier hun har begynt å leve igjen, så å si smertefri. En annen dame med MS sover bedre, er mer uthvilt og har det generelt bedre. Det er disse tilbakemeldingene som gjør at jeg elsker BEMER, det å få lov til å være en medhjelper til folk slik at de får en bedre helse, og dermed bedre livskvalitet, inspirerer meg til å stå på videre. Jeg har hatt en pause fra BEMER men er nå tilbake for fullt – jeg vil gjøre alt jeg kan for å spre kunnskapen videre, fortelle om hvilket genialt produkt dette er.

 
Det er ikke noe hokuspokus med BEMER, det er ren fysiologi – utstyret hjelper kroppens evne til å helbrede seg selv ved at signalstrukturen stimulerer sammentrekningen av arteriolene slik at blodet pumpes videre ut i kapillærene, de minste blodårene. Dermed får cellene næring og oksygen som de trenger for å gjøre jobben sin, nemlig å produsere energi (ATP) og kvitte seg med avfallsstoffer. Det er så enkelt og gjennom-forsket at jeg står 100% for dette medisinsk tekniske utstyret, når mikrosirkulasjonen fungerer så holder vi oss friskere. Jeg bruker også BEMER før jeg gir behandling i Rosenmetoden, da slapper klienten mer av og får mer ut av tiden på benken.

0
Feed

Leave a comment