Tilbake til livet etter total utmattelse

"Etter 8 uker med BEMER-terapi kom plutselig en dag den helt utrolige følelsen av at – Jeg lever! For første gang på mange, mange år. Det var en utrolig herlig følelse," forteller Kari med en følelsesladet stemme.

Kari langvarige utmattelse vendte endelig til det bedre.

Utmatting kan snike seg inn over flere år, så man knapt merker det i begynnelsen. Fargen og gleden bare forsvinner, og alt i livet begynner å føles som en påtvunget prestasjon. Så skjer det kanskje en eller flere kollapser. Da føles det som om all kraft tar slutt, og det er ikke noe lys i enden av tunnelen.

 

Det var slik det også gikk for Kari. Hun forteller at hun merket i ettertid at hun hadde vært utmattet allerede tidligere i arbeidslivet, men at den siste totale kollapsen skjedde for 1,5 år siden da hun ble hjemme med sine tre barn. Det siste året har imidlertid vært bedre fordi Kari har fått tilbake styrken etter å ha funnet verktøy og behandlinger som støtter hennes velvære.

 

Utmattingen var total

Kari, 41 år, forteller at hun hadde vært mer eller mindre utmattet i omtrent 20 år. Men utmattelsen økte etter at hun fikk barn. "Jeg sov egentlig ikke i det hele tatt i 8 år, og det er klart at det hadde en dramatisk innvirkning på hvordan jeg klarte å takle hverdagen."

 

Kari har gått gjennom flere kollapser, og den siste skjedde for 1,5 år siden. "Jeg bare gikk gjennom livet rutinemessig, og hjernens aktivitet føltes helt lammet. Jeg gjorde bare de samme daglige rutinene dag etter dag fordi jeg ikke hadde ressurser til noe annet. Jeg visste at jeg var utmattet, men det fantes heller ikke krefter til å gjøre noe med det."

Heldigvis kom de to yngre barna inn på barnehage, og Kari fikk muligheten til sakte å begynne å samle kreftene tilbake.

 

BEMER-terapi vekket henne til liv igjen!

"Etter 8 uker med BEMER-terapi kom plutselig en dag den helt utrolige følelsen av at – Jeg lever! For første gang på mange, mange år. Det var en utrolig herlig følelse," forteller Kari med en følelsesladet stemme.

 

Kari hadde egentlig ikke følt noen effekt i det hele tatt av BEMER®-behandlingen før den åttende uken, men etter det begynte hun å føle seg mye bedre veldig raskt. De herlige følelsene om å være levende kom oftere, over flere dager, spesielt etter den tiende bruksuken.

 

Hun merket også en forbedring i sin helse ved at hun ikke var konstant sulten lenger. Det føltes som om maten hun spiste endelig ble tatt opp av kroppen. "Effekten av behandlingen kjennes både på det psykiske og det fysiske nivået!

 

Kari har nå brukt fysikalsk vaskulær BEMER®-terapi i litt under 6 måneder, og basert på sin egen erfaring kan hun sterkt anbefale BEMER-bruken til andre. "Den har vært helt revolusjonerende for meg selv, og jeg tror den kunne være til hjelp for mange andre også. Mikrosirkulasjonen er viktig for hele kroppen, fra topp til tå."

 

Ifølge Kari er det også viktig å unne seg selv pauser for å puste og hente seg inn hver dag, slik at også sinnet får de nødvendige hvilestundene det trenger. "Å stirre inn i mobilen er ikke å hvile sinnet. Derimot kunne det være bra å ta et stille minutt, eller å ta en tur i naturen for å roe ned tankene og aktivere det parasympatiske nervesystemet. Dette ville være viktig for alle, uavhengig av om man er utmattet eller ikke."

 

Kari erfaringer understreker viktigheten av en helhetlig tilnærming til helse og velvære, som omfatter både fysiske behandlinger som BEMER-terapi, og mentale avslapningsteknikker for å fremme både fysisk og mental helse.

 

 

Hva er Bemer?

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer),og biler(blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.

 

Bemer Studier

 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

 

0
Feed

Leave a comment