Tinnitus

Forebygg tinnitus!

Ved regelmessig bruk av BEMER-terapi støtter du kroppens blodsirkulasjon i hele kroppen. Du støtter også flyten i nakken, skuldrene og hodet. Det er enkelt, trygt og effektivt. To 8-minutters økter per dag er nok

" Øresus har jeg hatt mye av i mange år. Fra første stund så kjente jeg at det skjedde noe med øresusen." (Magne)

 

Det suser, piper, surrer og bruser.

Det er aldri stille, og når det er stille rundt en, høres tinnitus enda mer.

 

Er du en av de 10 til 15 prosentene av mennesker som har øresus hele tiden? Med slike tall kunne man også kalle tinnitus for en folkesykdom.

 

Å høre innebærer å kunne oppfatte lydbølger. Lydbølgene treffer trommehinnen og får den til å vibrere, og i det indre øret blir de omdannet fra mekaniske vibrasjoner til bioelektriske impulser. I det indre øret blir disse flyttet til en nervebane som leder de bioelektriske impulsene til det cortiske organet. Dette er nødvendig for at vi skal kunne høre.

 

Det ser ut til at tinnitus oppstår når det er problemer med den selvreguleringsmekanismen som spontant skal bremse den bioelektriske aktiviteten i øret. Det er mulig, men man har ikke kunnet med sikkerhet fastslå årsakene til visse indre øre-problemer. Hva er det som gjør at disse problemene oppstår? Støy skader hørselsorganene.

 

Store smell, støy og høy musikk, noen ganger blir vi utilsiktet utsatt for disse. Skader som er forårsaket av støy fører til oksygenmangel i vevet. Stress kan forårsake tinnitus, og tinnitus kan forårsake stress. Det høres ut som en ond sirkel, ikke sant? Stresset får blodårene til å trekke seg sammen, og på den måten svekkes blodstrømmen.

 

Sover du godt om nettene?

Mennesker som plages av søvnforstyrrelser, og lav prestasjonsevne som et resultat av det, kan få øresus. Selv om man sover om natten, kan man få tinnitus, og tinnitus kan i sin tur forhindre innsovning og søvn.

 

Muskelspenninger i nakke- og skulderpartiet.

På slutten av dagen, når man endelig reiser seg fra kontorstolen, eller når en frisør har hatt en lang dag stående bak mange glade kunder, da vet man hvordan det føles. Hele øvre ryggparti er låst. Det surrer i hodet og bruser i ørene. Så en vakker dag forsvinner ikke disse lydene i det hele tatt, de bare fortsetter hele tiden…

 

Hva gjør man da?

Det finnes mange ting som forårsaker dette, men de som tidligere ble nevnt har en fellesnevner: sirkulasjonsforstyrrelser i mikrosirkulasjonen. Støy, stress, søvnforstyrrelser, muskelspenninger, alle disse svekker også blodsirkulasjonen i ørene. Oksygenmangel er et problem som er et direkte resultat av redusert blodstrøm. Dette er grunnen til at man kan få lindring av tinnitus fra overtrykksbehandling. Overtrykket har den effekten at det kommer mer oksygen inn i plasmaet og at de røde blodcellene transporterer mer oksygen til problemområder. Fysikalsk vaskulær BEMER-terapi kunne også hjelpe mot tinnitus.

 

BEMER-terapien er enkel og sikker å bruke. Apparatet er egnet for hjemmebruk og dens innvirkning på blodsirkulasjonen er vitenskapelig bevist.

 

BEMER-terapi forbedrer mikrosirkulasjonen i problemområder og letter transporten av oksygen til cellene. Den har også en positiv effekt på hvordan nervesystemet fungerer. Det finnes også en dobbelblind studie som er publisert om dette: Hungarian Magazine for Diseases of the Throat, Nose and Ear 56 (4) 2010. Resultatene i studien viste en tydelig forskjell mellom to grupper.

 

Gruppen som brukte BEMER oppnådde betydelig bedre resultater enn de som var i kontrollgruppen. Begge gruppene fikk samme medisin som skulle øke blodsirkulasjonen, men av de som brukte fysikalsk vaskulær BEMER-terapi ble 22,2% symptomfrie og 47,3% opplevde forbedring, 30,5% av gruppedeltakerne hadde ingen endring. De tilsvarende tallene i kontrollgruppen var 8,5% som ble symptomfrie og 36,76% opplevde forbedring, og 53,8% følte ingen endring.

 

Resultatet var altså en positiv, forbedret situasjon for omtrent 70% av BEMER-terapi brukere!

 

Forebygg tinnitus!

Ved regelmessig bruk av BEMER-terapi støtter du kroppens blodsirkulasjon i hele kroppen. Du støtter også flyten i nakken, skuldrene og hodet. Det er enkelt, trygt og effektivt.

 

To 8-minutters økter per dag er nok.

 

 

" Øresus har jeg hatt mye av i mange år. Fra første stund så kjente jeg at det skjedde noe med øresusen."

Hør Magne sin historie om hvordan tinnitus han har vært plaget med i mange år nå er mye bedre og til tider borte etter regelmessige bruk av Bemer.

Hør Magne sin Tinnitus historie.

 

Tinntus og Bemer

Jeg begynte med Bemer sommeren 2020. Da hadde eg litt forskjellige plager, blandt annet Tinitus. Jeg brukte Bemer matta hver dag i ca 7-8 mnd, samt at jeg etterhvert begynte å bruke belte rundt hodet 3-4 ganger pr uke. Så etter som sagt 7-8 mnd var jeg kvitt Tinnitusen.    

Hugo Tinnitus historie

 

Tinnitus er en psykisk terror

Kjell har hatt tinnitus i 30 år, men kjøpte Bemer i 2021. Etter en tid med bruk av Bemer, forsvant tinnitusen. Tinnitus er en psykisk terror som forstyrrer nattesøvn og reduserer livskvaliteten. Jeg er takknemelig for Bemer.

Kjell Tinnitus historie

 

 

Hva er Bemer?

La oss tenke på kroppen vår som en stor by. Vi har mange bygninger (celler), veier (blodårer), og biler (blodceller). Noen av disse bilene leverer oksygen, mens andre tar med seg avfall ut av byen. I en ideell verden går trafikken jevnt, men noen ganger blir det trafikkpropper, og bilene beveger seg sakte eller stopper opp helt. Dette kan hindre effektiviteten til byen vår, altså kroppen.


En BEMER-enhet generer pulserende magnetiske felt, litt som en usynlig bølge, som er ment til å hjelpe trafikken i byen vår til å strømme bedre. Bedre trafikkstrømning betyr at flere oksygen- og næringsstoffer når bygningene, og mer avfall blir fjernet.


BEMER-teknologi er beskrevet av noen som en hjelp til å forbedre fysiske prestasjoner, redusere tretthet, mer energi, bedre søvn, og bidra til generelt bedre velvære. Det er imidlertid viktig å bemerke seg at denne teknologien ikke er en erstatning for tradisjonelle medisinske behandlinger.


Bemer er et sertifisert som medisinsk utsyr og brukes i over 4000 klinikker og sykehus over hele verden. En nylig studie fra NTNU bekrefter de positive effektene Bemer kan ha på helsen din.GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr
deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

Ring eller send melding. 46694709

Mail: post@helseboost.com

Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke nødvendigvis kan generaliseres til andre mennesker. Konsekvensene av bedre funksjon av mikrosirkulasjonen er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

 

 

0
Feed

Leave a comment